Rotunda Românească - Pâine cu secară şi maia, feliată

Cu un conţinut echilibrat de secară (făină, plămadă uscată şi malţ măcinat) gustul şi savoarea acestei pâini te va cuceri pe loc. Miezul elastic cu porozitate uniformă va face ca această pâine să fie alegerea ideală pentru sandwich-urile familiei tale de zi cu zi.

Ingrediente:

Făină albă de grâu, apă, făină de secară, drojdie de panificație, maia uscată de secară (1.3%), făină din malț de secară, sare iodată, gluten din grâu, făină de grâu fermentată, făină pregelifiată de secară, făină de soia, făină neagră de grâu. Ingrediente din secară: 10.9%.

Pâinea cu secară Rotunda Românească este sursă de fibre şi fosfor.

Valori nutriţionale medii pentru 100 g

*Consum de referinţă (%)

Valoare energetică

1009,4 kj

12%

 

238,3 kcal

11,9%

Grăsimi

1,3 g

1,8%

din care acizi graşi saturaţi

0,2 g

1,0%

Glucide

46,3 g

17,8%

din care zaharuri

1,2 g

1,3%

Fibre

3,7 g

 

Proteine

8,6 g

17,2%

Sare

1,1 g

18,3%

Minerale

per 100 g

**VNR(%)

Fosfor

119,8 mg

17,1%

* Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kj/2000 kcal)
** Valoare nutrițională de referință