Rotunda Românească - Pâine cu fibre şi maia, feliată

Combinaţia unică de făinuri (făină neagră şi albă de grâu, făină graham, făină de secară, făină de malţ din orz) şi tărâţe din grâu, desfată toate papilele gustative, fiind apreciată până şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi.

Încearcă această pâine şi vei simţi gustul vremurilor de demult apuse. 

Ingrediente

Făină albă de grâu, făină neagră de grâu, apă, făină graham din grâu, tărâțe de grâu, gluten din grâu, drojdie de panificație, sare iodată, făină de secară, făină din malț de orz, maia uscată de secară (0.4%), făină de grâu fermentată, făină de soia, făină pregelifiată de secară, fibre de citrice (0,1%).

Pâinea cu fibre Rotunda Românească este sursă de fibre și minerale (fosfor, fier şi magneziu).

Valori nutriţionale medii pentru 100 g

*Consum de referinţă (%)

Valoare energetică

1015,6 kj

12,0%

 

239,8 kcal

11,9%

Grăsimi

1,4 g

2,0%

din care acizi graşi saturaţi

0,2 g

1,0%

Glucide

45,0 g

17,3%

din care zaharuri

1,2 g

1,3%

Fibre

3,8 g

 

Proteine

9,8 g

19,6%

Sare

1,4 g

23,3%

Minerale

per 100 g

**VNR (%)

Fosfor

145,5 mg

20,7%

Fier

2,4 mg

17,1%

Magneziu

61,3 mg

16,3%

* Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kj / 2000 kcal)
** Valoarea nutrițională de referință
Conținutul total de fibre din declarația nutrițională reprezintă suma fibrelor din ingredientele folosite