Rotunda românească

Rotunda Românească = Pâinea naturală

Ţi-e dor de pâinea de altădată pe care o făcea mama, bunica sau străbunica numai din ingrediente naturale, folosind maiele tradiţionale îndelung fermentate, cu gust autentic şi arome îmbietoare date de maiestria plămădirii aluatului şi de coacerea în cuptorul pe vatră?

Dacă răspunsul tău este afirmativ sau doar eşti curios cum este acea pâine, şi încă mai eşti pe acest site, te invit să afli mai multe despre Rotunda Românească.

Rotunda Românească este pâinea tradiţională ce conţine ingrediente 100% naturale, nu conţine E-uri, conservanţi sau emulsifianţi.

Rotunda Românească este o pâine proaspătă, sănătoasă, gustoasă şi naturală.

Rotunda Românească este sănătoasă şi naturală deoarece conţine ingrediente naturale, cât mai puţin rafinate, nu conţine E-uri şi nici conservanţi, conţine nutrienţi foarte importanţi pentru sănătatea oamenilor.

Rotunda Românească este proaspătă şi gustoasă deoarece înglobează combinaţii unice de ingrediente îndelung cercetate şi testate. Cercetătorii noştri au reuşit să obţină cu ajutorul ingredientelor naturale o pâine gustoasă, sănătoasă şi care îşi menţine prospeţimea un timp mai îndelungat, fără să conţină conservanți sau E-uri.

Avantajele pâinii Rotunda Românească:

  • gata feliată (nu mai trebuie să pierzi timp să o porţionezi; iei direct câte felii vrei)
  • prospeţime îndelungată (Rotunda Românească se menţine proaspătă până la 7 zile de la data producerii)
  • nu lasă firimituri (Rotunda Românească este ca pâinea de altă dată: proaspătă, elastică şi foarte gustoasă, fără însă să facă deranj: nu lasă firimituri)

Rotunda Românească este disponibilă în mai multe sortimente

Află mai multe despre sortimentele de pâine Rotunda Românească (click pe sortiment):