rotunda romaneasca paine alba rusticarotunda romaneasca paine cu secara rotunda romaneasca cu fibre Rotunda Romaneasca Multicereale rotunda romaneasca paine cu cartofi


Rotunda Românească

Pâine cu fibre, feliată

Combinaţia unică de făinuri (făină neagră şi albă de grâu, făină graham, făină de secară, făină de malţ din orz) şi tărâţe din grâu, desfată toate papilele gustative, fiind apreciată până şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi.

Încearcă această pâine şi vei simţi gustul vremurilor de demult apuse.

Valori nutriţionale medii pentru 100 g pâine integrală cu fibre Rotunda Românească Integrală:

Valoare energetică 1022,3 kj 12,1% CR*
  241,4 kcal 12,0% CR*
Grăsimi 1,4 g 2,0% CR*
din care acizi graşi saturaţi 0,2 g 1,0% CR*
Glucide 45,5 g 17,5% CR*
din care zaharuri 1,1 g 1,2% CR*
Fibre 3,8 g
Proteine 9,8 g 19,6% CR*
Sare 1,1 g 18,3% CR*
Vitamine        
Tiamină (B1) 0,17 mg 15,4% VNR**
Riboflavină (B2) 0,22 mg 15,7% VNR**
Minerale        
Fosfor 148,26 mg 21,1% VNR**
Fier 2,46 mg 17,5% VNR**
Magneziu 63,09 mg 16,8% VNR**

* Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kj/2000 kcal)
** Valoare nutrițională de referință

prospetime garantatafara conservantibogat in fibre
Paine Rotunda Romaneasca Integrala cu Fibre
Ingrediente

făină neagră de grâu, făină albă de grâu, apă, tărâţe de grâu, făină graham din grâu, gluten din grâu, făină de secară, drojdie de panificaţie, sare iodată, făină din malţ de orz, făină din grâu fermentată, făină pregelifiată de secară, făină de soia, fibre din citrice, amidon din grâu.

Pâinea cu fibre Rotunda Românească este sursă de fibre, minerale (fosfor, fier şi magneziu) şi vitamine (B1, B2).